Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Beşiktaş, Hradec Kralove'yi geçerek savunma başarısını sürdürdü

Beşiktaş, Hradec Kralove'yi geçerek savunma başarısını sürdürdü

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde Hradec Kralove'yi 1-0 yenerek sezondaki dördüncü maçı da gol yemeden tamamladı.

MUHABİR: Mehmet Tufan

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında Çek ekibi Hradec Kralove’yi 1-0 mağlup ederek başarılı performansını sürdürdü. Bu sonuç, siyah-beyazlı takımın bu sezonki dördüncü resmi maçını da kalesini gole kapatarak tamamlamasına vesile oldu.

Savunma performansı dikkat çekiyor

Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada Beşiktaş, ilk yarıda bulduğu tek golle maçın sonucunu belirledi. Bu galibiyet, Avrupa Ligi'nde daha önceki turlarda Danimarkalı Midtjylland'ı 1-0 ve 2-0'lık skorlarla yenmesinin ardından elde edilen bir diğer başarılı sonuç oldu.

Gol yememe serisi sürüyor

Beşiktaş, bu sezon oynadığı dördüncü resmi karşılaşmasında da gol yemeyerek savunma hattındaki disiplinini ve kalecisinin performansını ön plana çıkardı. Siyah-beyazlıların bu üst üste gelen başarılı sonuçları, UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

UEFA AVRUPA LİGİ 3. ELEME TURU RÖVANŞ MAÇINDA EVİNDE ÇEKYA EKİBİ HRADEC KRALOVE’Yİ 1-0’LIK SKORLA...

UEFA AVRUPA LİGİ 3. ELEME TURU RÖVANŞ MAÇINDA EVİNDE ÇEKYA EKİBİ HRADEC KRALOVE’Yİ 1-0’LIK SKORLA GEÇEN BEŞİKTAŞ, BU SEZON OYNADIĞI DÖRDÜNCÜ RESMİ MÜSABAKADA DA KALESİNİ GOLE KAPATMAYI BAŞARDI.