Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Beşiktaş, Kauno Zalgiris karşısında sahaya çıkmaya hazırlanıyor

Beşiktaş, Kauno Zalgiris karşısında sahaya çıkmaya hazırlanıyor

Beşiktaş, Kauno Zalgiris ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı için antrenmanlarını tamamladı ve hazırlıklara son şekli verildi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Litvanya temsilcisi Kauno Zalgiris ile karşılaşmak üzere son hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, hazırlık antrenmanını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirerek, bu önemli müsabaka öncesi iddialı bir çalışma süreci geçirdi.

Antrenman detayları:

Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. Çalışmalar, ısınma hareketleriyle başladı ve ardından futbolcular, toplu çalışmalar gerçekleştirdi. İdmanın basına kapalı olan bölümünde ise Kauno Zalgiris'e karşı uygulayacakları taktiğe yoğun şekilde odaklandılar.

Litvanya'ya hareket:

Beşiktaş kafilesi, Litvanya'ya gitmek üzere özel bir uçakla saat 15.15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak. Takım, bu önemli karşılaşma için hazırlıklarını tamamlamış olup, oyuncular ve teknik ekip Litvanya'da önemli bir galibiyet hedefliyorlar.

BEŞİKTAŞ, UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURU RÖVANŞINDA LİTVANYA EKİBİ KAUNO ZALGİRİS İLE OYNAYACAĞI...

BEŞİKTAŞ, UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURU RÖVANŞINDA LİTVANYA EKİBİ KAUNO ZALGİRİS İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI