Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Beşiktaş köyünde açılan kartal heykeli ile spor aşkı tazelendi

Beşiktaş köyünde açılan kartal heykeli ile spor aşkı tazelendi

Ardahan'ın Beşiktaş Köyü'nde açılan kartal heykeli, Beşiktaşlı taraftarların ilgisini toplarken, köyün kültürünü de zenginleştiriyor.

Ardahan’ın Beşiktaş Köyü’nde, Beşiktaş’ın simgesi kartal heykelinin açılışı yapıldı. Törene Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Ardahan Valisi Ömer Hilmi Yamlı ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir katıldı. Bu anlamlı etkinlik, çok sayıda Beşiktaş taraftarını ve köy halkını bir araya getirdi.

Açılış töreni coşkuyla gerçekleşti

Açılışta duygu dolu bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, bu anın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı. Adalı, "Bugünkü mutluluğumu anlatmaya kelimeler yetmez. Burada olmamıza vesile olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum," diyerek duygularını aktardı. Ardahan Valisi Hilmi Yamlı, heykelin köy için önemli bir değer olduğunu belirterek, Beşiktaş camiasının bu güzel hediye ile köye katkı sunduğunu ifade etti.

Köyün yeni sembolü: Kartal heykeli

Yapımı tamamlanan kartal heykeli, kısa sürede Beşiktaş Köyü’nün dikkat çeken sembollerinden biri haline geldi. Vatandaşlar, heykelin önünde fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler. Beşiktaşlıların yanı sıra farklı takım taraftarları da heykelin etrafında bir araya geldi. Bu durum, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Beşiktaş Köyü’nde açılan bu kartal heykeli, spor sevgisinin ve taraftarlığın yalnızca maç günleriyle sınırlı olmadığını tüm toplumla paylaşıyor.

BEŞİKTAŞ KÖYÜ'NDE YAPILAN KARTAL HEYKELİ, SERDAL ADALI'NIN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

BEŞİKTAŞ KÖYÜ'NDE YAPILAN KARTAL HEYKELİ, SERDAL ADALI'NIN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI