Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Beşiktaş, yeni sezona galibiyetle başladı

Beşiktaş, yeni sezona galibiyetle başladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Midtjylland'ı 1-0 yenerek yeni sezona zaferle giriş yaptı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında sahasında Danimarka temsilcisi Midtjylland’ı 1-0 mağlup ederek yeni sezonun ilk maçından galip ayrıldı.

Siyah-beyazlı ekip, 26. dakikada Orkun Kökçü’nün kaydettiği golle bu önemli müsabakada üç puanı hanesine yazdırdı. Beşiktaş, 2026-2027 sezonuna güçlü bir başlangıç yaparak, ilerleyen oyuncularıyla umut verici bir performans sergiledi.

Turun rövanşı ise 30 Temmuz tarihinde deplasmanda yapılacak. Bu önemli karşılaşma, Beşiktaş'ın Avrupa arenasındaki hedeflerini daha da netleştirecek.

Öte yandan Beşiktaş, Yaz kampı sırasında 6 hazırlık maçı oynayarak sezon öncesi hazırlıklarını tamamladı. İlk hazırlık karşılaşmasında Macar ekibi Gyirmot'u 2-1 mağlup eden Kartal, MTE 1904 KFT ile 0-0 berabere kaldı. Bundan sonraki iki hazırlık maçında ise Avusturya temsilcisi SV Mattersburg’a 1-0, Polonya ekibi Widzew Lodz’a ise 2-0 yenildi. Kampın sonunda Slovak ekibi Dinamo Malzenice ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Spartak Trnava’ya ise 3-2 mağlup oldu. Bu 6 hazırlık karşılaşmasında toplam 6 gol atan siyah-beyazlılar, defansif anlamda ise 7 gol yedi.

UEFA AVRUPA LİGİ 2. ELEME TURU İLK MAÇINDA SAHASINDA MİDTJYLLAND’I 1-0 MAĞLUP EDEN BEŞİKTAŞ, YENİ...

UEFA AVRUPA LİGİ 2. ELEME TURU İLK MAÇINDA SAHASINDA MİDTJYLLAND’I 1-0 MAĞLUP EDEN BEŞİKTAŞ, YENİ SEZONUN İLK MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAYI BAŞARDI.