Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Spor Besnik Hasi, Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi

Besnik Hasi, Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi

Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Besnik Hasi, Galatasaray'a 4-3 yenilgi sonrası derin analizlerde bulundu.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Besnik Hasi, Galatasaray maçından ders çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, deplasmanda Galatasaray’a 4-3 yenildi. Müsabakadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Hasi, Galatasaray’ı galibiyetinden dolayı kutladı. Planlarının maçın içerisinde kalmak olduğunu belirten Hasi, "İkinci yarıda maçın içinde kaldık. Goller geçişlerden geldi. İlk yarı çok fazla top verdik. İkinci yarıda daha iyiydik. Çok güzel gollerle geri döndük. Deplasmanda 3 gol atıyorsanız buradan puan alıp götürmeniz lazım." ifadesini kullandı.

Tecrübe ve Hızın Önemi

Hasi, "Bizim ve Galatasaray arasındaki fark, onlar çok tecrübeliler. Hız ve güç, bu farkı yapan kelimeler. Modern futbolda bu iki kavram çok önemli. Takımımdan çok mutluyum. Buradan ders çıkarmamız lazım. Nerede olduğumuzu görmek adına bu tarz maçlar çok önemli. Dersler çıkaracağız. 4 gol yerseniz buradan puan alamazsınız."

Asıl planının ikinci yarıda olduğunu ifade eden Hasi, "Galatasaray olsun herhangi bir takım olsun, ikinci sıradaysanız bunu hak ettiğiniz için oradasınızdır. Rakibe saygı gösterdik. 5 defans oyuncusu koyup, önüne de 3 orta sahayla geçiş oyunu beklemek bana göre değil. Biz futbol oynamak istedik." şeklinde konuştu.

Samuel Ballet'in Cezası

Hasi, ayrıca İsviçreli futbolcu Samuel Ballet’e verilen 3 maçlık cezanın çok fazla olduğunu dile getirdi.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Besnik Hasi, Galatasaray maçından ders çıkarmaları...

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Besnik Hasi, Galatasaray maçından ders çıkarmaları gerektiğini söyleyerek, "4 gol yerseniz buradan puan alamazsınız" dedi.