Cristiano Ronaldo, Beyaz Saray’da Trump ve Prens Selman ile Aynı Masada
Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımında forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, ABD Başkanı Donald Trump tarafından Beyaz Saray’da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman onuruna verilen resmi davete katıldı. Washington’da düzenlenen özel akşam yemeği, dünya siyasetinin ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Teknoloji ve Spor Dünyası Bir Aradaydı
Beyaz Saray’daki davette Ronaldo’nun yanı sıra, Apple CEO’su Tim Cook, Tesla’nın kurucusu Elon Musk ve Dell CEO’su Michael Dell gibi teknoloji dünyasının önemli figürleri de yer aldı. Diplomatik ilişkiler kadar ekonomik iş birliklerinin de konuşulduğu davet, aynı zamanda sporun küresel etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Trump’tan Ronaldo’ya Övgü: “Oğlum Onunla Tanıştığı İçin Çok Etkilendi”
ABD Başkanı Donald Trump, yemekte yaptığı konuşmada Cristiano Ronaldo’yu özel olarak takdir ettiğini belirtti. 40 yaşındaki yıldızın kariyerine duyduğu hayranlığı dile getiren Trump, oğlu Barron Trump’ın da büyük bir Ronaldo hayranı olduğunu söyledi.
“Barron onunla tanıştı ve sanırım artık babasına biraz daha fazla saygı duyuyor. Onu tanıştırdığım için bana minnettar” ifadelerini kullanan Trump, davette samimi bir atmosfer oluştuğunu vurguladı.
Ronaldo’ya Diplomatik İlgi
Suudi Arabistan’ın spora ve futbola yaptığı büyük yatırımların sembol ismi haline gelen Cristiano Ronaldo’nun, böyle yüksek profilli bir diplomatik davete katılması, yalnızca sportif değil, politik ve ekonomik anlamda da küresel bir figür haline geldiğini ortaya koydu. Özellikle Suudi Arabistan’ın “2030 Vizyonu” kapsamında uluslararası spor etkinliklerine verdiği önemin, Ronaldo gibi yıldızlarla daha da görünür hale geldiği yorumları yapıldı.