A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Trendyol 2026 Kadınlar Avrupa Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Bu zafer, Bodrum’da büyük bir coşku ve sevinçle kutlandı. Binlerce sporsever, ay-yıldızlı bayraklarla meydanları doldurarak bu tarihi anı unutulmaz kıldı.
Şampiyonluk anının ardından Bodrum’daki meydanlar bayram yerini andırdı. Final mücadelesinin canlı olarak yayınlandığı Bodrum Belediye Meydanı, Turgutreis Atatürk Meydanı ve Yalıkavak Atatürk Meydanı’nda saat 19.00’da büyük bir heyecan yaşandı. Nefes kesen anların yaşandığı karşılaşmanın her sayısı, binlerce Bodrumlu tarafından dikkatle izlendi.
Bodrum’da büyük sevinç patlaması:
Özellikle final setinin sonuna gelinirken, meydanlardaki gerilim tavan yaptı. Son sayının gelmesiyle birlikte Bodrum’da büyük bir sevinç patlaması yaşandı. Türk bayrakları gökyüzüne yükselirken, alkışlar ve tezahüratlar Bodrum’un sokaklarını doldurdu.
Başkan Mandalinci'den tebrik mesajı:
Türkiye’nin Avrupa şampiyonluğu, Bodrum’da adeta bir milli bayram havası oluşturdu. Küçükten büyüğe herkes, hep bir ağızdan "Türkiye" tezahüratları yaparak bu tarihi başarıyı kutladı. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti ve "Bu gurur hepimizin, bu kupa Türkiye’nin! Tebrikler Filenin Sultanları!" dedi.

FİLENİN SULTANLARI AVRUPA’YI SALLADI, BODRUM ŞAMPİYONLUĞU MEYDANDA