Sarıyer Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, Trendyol 1. Lig’in 2026-2027 sezonu ilk haftasında Muğlaspor’u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Galibiyetin önemine değinen Bölükbaşı, takımının geleceği hakkında olumlu mesajlar verdi.
İlk maçta önemli galibiyet
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bülent Bölükbaşı, “İlk maçta böyle bir galibiyet alarak lige başlamamız önemliydi.” ifadelerini kullandı. Taraftarların önünde elde edilen bu galibiyetin kendileri için anlamlı olduğunu belirtten Bölükbaşı, tüm oyuncularına teşekkür ederek, “Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Takım olarak tabii ki eksiklerimiz var, biraz zamana ihtiyacımız var” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Gelişim süreci ve taraftar desteği
Açıklamalarında takımın istek ve iştahından memnun olduğunu vurgulayan teknik direktör, “Zamanla daha da iyi bir takım olacağız.” dedi. Son olarak, karşılaşmada kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür eden Bölükbaşı, Muğlaspor’a da gelecekteki maçlarında başarılar diledi.

Sarıyer Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, Muğlaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, galibiyet dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Zamanla daha da iyi bir takım olacağız" dedi.