Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile birlikte Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti. Ziyaret, Galatasaray’ın merkezinde gerçekleşti ve heyeti, Özbek ile birlikte Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ağırladı.
Bursaspor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, ziyarette futbol dünyasındaki güncel gelişmeler ve iki kulüp arasındaki olası iş birlikleri ele alındı. Görüşme, oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşti.
Başkan Çelik, ziyareti sonrası sosyal medya üzerinden teşekkür mesajı yayınladı. Çelik, mesajında, “Sayın Bakanımız Mustafa Varank ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizleri en iyi şekilde misafir eden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek’e ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Sayın Abdullah Kavukcu’ya teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

BURSASPOR KULÜBÜ BAŞKANI ENES ÇELİK, AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA VARANK İLE BİRLİKTE GALATASARAY SPOR KULÜBÜ BAŞKANI DURSUN ÖZBEK’İ ZİYARET ETTİ. SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPAN ÇELİK, SARI-KIRMIZILI YÖNETİME MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ.
