Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, düzenlediği hazırlık maçında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda Çayırova Belediyesi, 75-80'lik skorla rakibine yenildi.
Maç Detayları:
Maç, Çayırova Belediyesi Spor Kompleksi'nde oynandı. Hakemlerini Mehmet Karabilecen, Ahmet Tatlıcı ve Kerem Yılmaz olduğu karşılaşmada, Çayırova Belediyesi'nin ilk periyottaki performansı yeterli olmaktan uzaktı. İlk periyodu 13-27 kaybeden ev sahibi ekip, devreyi ise 33-46 geride kapattı.
Oyuncu Performansları:
Çayırova Belediyesi'nde en çok sayıyı atan oyuncu, Jordan Benjamin Crawford oldu ve 18 sayı kaydetti. Onu Fabian Christopher White Jr. izlerken, 17 sayı ile katkıda bulundu. Galatasaray'da ise Jerome Emanuel Robinson Jr. ve Şehmus Hazer her biri 14 sayıyla ön plana çıktı.
Maç boyunca gösterdiği performansla, Galatasaray'ın teknik direktörü Gianmarco Pozzecco, takımın yeni taktiklerini deneme fırsatı buldu. Çayırova'nın başantrenörü Ender Arslan ise oyunun gidişatına müdahale etmeye çalıştı ancak galibiyet için yeterli olmadı.
Bu hazırlık maçı, her iki takım için de sezon öncesinde önemli bir değerlendirme fırsatı sundu. Farklı stratejilerle yeni sezon yaklaşırken, takımların birbirlerine karşı olan performansları dikkatle izlenmeye devam edecek.

ÇAYIROVA BELEDİYESİ BASKETBOL TAKIMI, HAZIRLIK MAÇINDA GALATASARAY’A 80-75 MAĞLUP OLDU.