Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Çekmeköy’de çocuklar maraton coşkusunu yaşadı

Çekmeköy’de çocuklar maraton coşkusunu yaşadı

Çekmeköy'de düzenlenen Ömerli Çocuk Maratonu, 2000'in üzerinde çocuğun katılımıyla eğlenceli bir gün sundu.

Çekmeköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ömerli Çocuk Maratonu, bu yıl ikincisiyle spor, eğlence ve heyecanı bir araya getirerek renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte yaklaşık 2000 çocuk yarıştı ve kıyasıya bir rekabeti deneyimledi.

Maraton, Ömerli Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlendi. Ailelerin yoğun katılım gösterdiği organizasyon, sabah saatlerinden itibaren çiçek gibi bir atmosfer yarattı. Çocuklar, yarış öncesinde çeşitli aktivitelerle hem eğlenip hem de maraton heyecanını yaşadılar. Yarışlara katılan minik sporcular, yaş gruplarına özel olarak tasarlanan parkurlarda ter döktü.

Çocuklar ve Aileleri İçin Eğlence Doluydu:

Maratona katılan çocukların azmi, parkurun kenarından onları destekleyen aileleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Yarış süresince çocuklar, maratonu tamamlamak için büyük bir motivasyonla koştu. Ayrıca etkinlik, sadece koşu ile sınırlı kalmayarak, oyun grupları ve çeşitli eğlencelerle zenginleştirildi. Yarışlarını tamamlayan minikler, oyun alanlarında keyifli vakit geçirerek bu özel günde daha fazla eğlencenin tadını çıkardılar.

Madalya Töreni Coşkusu:

Maraton sonunda tüm katılımcı çocuklara madalyaları takdim edildi. Bu tören, minik sporcular için büyük bir mutluluk kaynağı oldu ve onlara, emeklerinin karşılığını almanın verdiği sevince tanıklık ettirdi. Ömerli Çocuk Maratonu, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını küçük yaşlardan itibaren desteklemek amacıyla gerçekleştirilen önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Maratona katılan Muhammed Enes Çelik, "Eğlenmeye geldik. Birinci olmayı düşünüyordum ama herhalde beş ya da altıncı olmuşumdur. Gün gayet güzel geçti. Eğlence ve penaltılar vardı,” dedi. Ayşe Beril Eren ise, "Bugün koşu yarışına katıldık. Şişme oyun grubunda oynayacağız. Çok güzel bir gün olacak, eğlenceli etkinlikler var. Orhan Çerkez’e teşekkür ederim,” şeklinde konuştu.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN ÖMERLİ ÇOCUK MARATONU, SPOR, EĞLENCE VE...

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN ÖMERLİ ÇOCUK MARATONU, SPOR, EĞLENCE VE HEYECANI BİR ARAYA GETİRDİ. YAKLAŞIK 2 BİN ÇOCUĞUN KATILDIĞI ORGANİZASYONDA 0-13 YAŞ ARASINDAKİ MİNİK SPORCULAR, KENDİLERİ İÇİN HAZIRLANAN PARKURDA KIYASIYA MÜCADELE ETTİ. ÇOCUKLARIN YARIŞ HEYECANINA AİLELERİNİN DESTEĞİ VE ALKIŞLARI EŞLİK ETTİ.