A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Başantrenörü Daniele Santarelli, Almanya’ya karşı kazanılan 3-1'lik galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Maç sonunda konuşan Santarelli, "Oyuncular maç boyunca bu maçın ne kadar önemli olduğunu bilerek oynadılar. Maçın geneli güzeldi ancak tabii ki gelişeceğimiz yanlar var. Ama genel olarak memnun kaldığım bir maç oldu" ifadelerini kullandı.
Maçın genel değerlendirmesi:
Başantrenör, oyuncularının mücadeleci ruhundan ve tutumundan memnun olduğunu belirterek, "Her top için savaştık. İlk molada onların ne kadar iyi oynadığını söyledim. Maçın genelinde başarılı bir performans sergiledik" dedi.
Geçmiş maçların etkisi:
Santarelli, ekip olarak önceki deneyimlerini unutmadan ilerlediklerini vurguladı. Özellikle Ankara’daki Milletler Ligi maçını hatırlatarak, "VNL’deki maçın üstünden bir ömür geçmiş gibi geliyor. O zaman da çok güzel bir atmosfer vardı ama bu maç tamamen farklıydı" dedi. Santarelli, oyuncuların mevcut performansının üzerine koyarak daha ileri hedeflere ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Almanya'ya karşı alınan galibiyet sonrası, "Oyuncular maç boyunca bu maçın ne kadar önemli olduğunu bilerek oynadılar. Maçın geneli güzeldi ancak tabii ki gelişeceğimiz yanlar var. Ama genel olarak memnun kaldığım bir maç oldu" dedi.