Yukatel Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), Sesi Görenler Süper Ligi’nde aldığı kritik bir galibiyetle zirve mücadelesine devam ediyor. Kayseri GESK ile karşılaşan Denizli temsilcisi, zorlu mücadelede sahadan 4-3 galip ayrıldı.
Takımın gollerini Hasan Şatay (3) ve Oğuzhan Yokuş kaydederken, konuk ekibin golleri ise Emre ile geldi. Bu galibiyetle puanını 15’e yükselten Yukatel Denizli GESK, ligde ikinci sırada yer alarak zirve yarışında önemli bir avantaj sağladı.
Şampiyonluk hedefi
Denizli ekibinin en büyük hedefi, sezonu şampiyon tamamlayarak Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek. Karşılaşmanın ardından konuşan Yusuf Şatay, oyuncularının performansını övgüyle değerlendirdi. Takımın, zorlu mücadelenin ardından elde ettiği galibiyetin, motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.
Yusuf Şatay, "Kayseri GESK karşısında 4-3’lük galibiyetle sahadan ayrılmayı başardık. Maçın kritik anlarında gösterdiğimiz mücadele bizim için çok değerliydi. Şu anda liderle aramızda sadece 1 puan var ve bu durum, kulübü daha da motive ediyor," şeklinde konuştu.
Rehavete kapılmayız
Şatay, takımın rehavete kapılmadan her maçı final niteliğinde değerlendirdiğini belirtti. "Hedefimiz belli; şampiyonluk yarışında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımıza ve destek veren Yukatel Denizli GESK ailesine güveniyorum. Sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

YUKATEL DENİZLİ GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ (GESK), SESİ GÖRENLER SÜPER LİGİ'NDE KRİTİK BİR GALİBİYETE İMZA ATTI. KAYSERİ GESK İLE KARŞILAŞAN DENİZLİ TEMSİLCİSİ, BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLAN MÜCADELEDEN 4-3 GALİP AYRILDI.