23 Nisan ruhu Sarayköy’e taşınıyor; dokuz farklı şehirden gelen yüzlerce genç yetenek, kürsüye çıkmak için kıran kırana bir mücadeleye hazırlanıyor.
Denizli, hafta sonu oldukça hareketli ve heyecan dolu bir spor organizasyonuna kapılarını açmaya hazırlanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen İller Arası Kick Boks Müsabakaları, Sarayköy ilçesinde sporseverleri bir araya getirecek.
Sarayköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan dev organizasyona, Türkiye’nin farklı noktalarından 9 il katılım gösterecek. Yaklaşık 400 sporcunun kıyasıya rekabet edeceği turnuva, 25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.
Heyecan dolu açılış seremonisi
Şampiyonanın resmi açılış seremonisi, 25 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak. Organizasyonun kusursuz işlemesi için Sarayköy Spor Salonu’nda yürütülen hazırlık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Tatami ve ringde büyük çekişme
İki gün boyunca sürecek olan müsabakalarda sporcular, kendi kategorilerinde yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Dereceye girebilmek için ringe ve tatamiye çıkacak olan genç dövüşçüler, izleyenlere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Organizasyon komitesi, bu büyük spor şölenini yerinde takip etmek isteyen tüm vatandaşları Sarayköy Spor Salonu’na davet etti.