Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, yeni transferi Efe Mandıracı için düzenlediği imza töreninde heyecan dolu anlar yaşandı. 24 yaşındaki milli voleybolcu, RAMS Park'ta gerçekleştirilen törende, sarı-kırmızı renklere 2 yıl süreyle bağlı kalacak sözleşmeye imza attı.
Hedef kupalarla dolu bir sezon
Törene katılan Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Saruhan Cibara ile Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sarıgül, Mandıracı'nın transferinin önemine vurgu yaptılar. İmza sonrası konuşan Mandıracı, "Galatasaray’da oynayacak olmaktan mutluyum. Bu imza ile hayallerime 1 adım daha yaklaşacağım. Elimizden gelenin en iyisini yapacak ve taraftarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız." ifadelerini kullandı. Çocukluk hayalini gerçekleştirmekte olduğunu belirten Efe, "Umarım Galatasaray’a yaraşır şekilde sezonu kupalarla kapatırız." dedi.
Sakatlık süreci ve milli takım hedefleri
Son dönemlerde yaşadığı sakatlığın ardından sağlık durumu hakkında bilgi veren Mandıracı, "İtalya’dan döndükten sonra talihsiz bir rahatsızlık yaşadım. Şu anda gayet iyi durumdayız. Hem milli takım hem de kulüp fizyoterapistleriyle fiziksel problemlerimi gidermeye çalışıyoruz. Milli takımdan davet geldiğinde her zaman oradayız." şeklinde konuştu.
Ömer Sarıgül, Galatasaray'ın her branşta büyük adımlar attığını belirtirken, Mandıracı'nın Galatasaray’a transferinin önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Mehmet Saruhan Cibara ise, kulübün düşünen yeni projeleri ve taraftarın amatör branşlara ilgisini artırma çağrısını dile getirdi. Bu sezon, tüm kupaları hedefleyen Galatasaray, taraftarlarının daha fazla desteğini bekliyor.

EFE MANDIRACI