Elazığlı sporcu Yetkin Çelikel, C Kategorisi Türkiye Bilardo Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Ankara'da düzenlenen ve yaklaşık 1.400 sporcunun mücadele ettiği bu organizasyonda dikkat çeken performansıyla, zorlu mücadelelerin ardından kürsünün en üst basamağına çıkarak Elazığ’a büyük gurur yaşattı.
Türkiye şampiyonluğuna uzanan bu başarının temelinde, düzenli ve planlı çalışma yer aldı. Çelikel, antrenmanlarını Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Elazığ Yaşayan Stadyum Kompleksi içerisindeki bilardo salonunda gerçekleştirdi. Modern imkanlara sahip bu tesiste uzun süredir çalışmalarını sürdüren başarılı sporcu, burada düzenlenen turnuvalarda da önemli dereceler elde ederek tecrübesini artırdı. Bu başarı, sporculara sunulan nitelikli tesislerin ve sürdürülebilir spor altyapısının önemini bir kez daha ortaya koydu.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, "Sporcumuz Yetkin Çelikel’in Türkiye Şampiyonu olarak ilimize bu büyük gururu yaşatmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarı; azimli çalışmanın, disiplinli hazırlığın ve sporcularımıza sunduğumuz imkanların önemli bir sonucudur. Sporcumuzun antrenmanlarını düzenli olarak gerçekleştirdiği Elazığ Yaşayan Stadyum Kompleksi içerisindeki bilardo salonumuz, bugün böylesine anlamlı bir başarıya ev sahipliği yapan önemli bir spor merkezi haline gelmiştir. Burada gerçekleştirilen antrenmanlar ve düzenlenen organizasyonlar, sporcularımızın gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Başta sporcumuz Yetkin Çelikel olmak üzere antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, bu başarının yeni şampiyonlukların habercisi olmasını temenni ediyorum" dedi.

BİLARDODA YETKİN ÇELİKEL TÜRKİYE ŞAMPİYONU
