Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Elazığspor yeni sezon için hazırlıklara yeniden başladı

Elazığspor yeni sezon için hazırlıklara yeniden başladı

Elazığspor, sezon hazırlıklarına yoğun bir kamp dönemi sonrası Elazığ'daki antrenmanla devam etti.

Elazığspor, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Yoğun geçen kamp döneminin ardından, Elazığ’da gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına devam eden takım, sezonun ilk hazırlıklarını yapıyor.

Elazığspor’da hazırlıklar yeniden başladı

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Elazığspor, yeni sezon hazırlıklarına Elazığ’da başladı. Takım, daha sonra Afyon’da ikinci ve üçüncü etap kamp programını gerçekleştirmişti. Afyon’daki yoğun programın ardından, futbolculara verilen iki günlük iznin sona ermesiyle tekrar Elazığ’da bir araya geldi.

tam kadro antrenman

Teknik direktör Serdar Bozkurt ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katılım gösterdi. Elazığspor, hazırlıklarına kulüp tesislerinde sürdürecek ve sezon öncesi form tutmayı hedefliyor.

ELAZIĞSPOR, ELAZIĞ’DA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

ELAZIĞSPOR, ELAZIĞ’DA HAZIRLIKLARA BAŞLADI