Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Erzurum Gençlik Spor'dan Damla Köse için olimpiyat desteği

Erzurum Gençlik Spor'dan Damla Köse için olimpiyat desteği

Erzurum Gençlik Spor Kulübü, milli atıcı Damla Köse'nin 2028 Los Angeles Yaz Olimpiyatları için seferberlik ilan etti.

Erzurum Gençlik Spor Kulübü, havalı silahlardaki milli atıcısı Damla Köse’nin 2028 Los Angeles Yaz Olimpiyatlarına katılması için seferberlik ilan etti. Mavi-beyazlı kulüp, milli sporcusuna büyük bir özen gösteriyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, milli sporcuya moral vererek desteklerini sürdürüyor. Damla Köse, Türkiye’nin atıcılık alanındaki önemli isimlerinden biri olarak, Erzurum Gençlik Spor’da hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Hizmetleri Müdürü Dönmez, “Damla Köse, olimpiyat yolculuğuna en yakın sporcumuz. Onun daha fazla motive olması için özel kıyafet alıyoruz,” dedi.

Dönmez, Damla’nın olimpiyatlar için mücadele edeceğine olan inancını vurgulayarak, “İnşallah bu süreçte Damla ile birlikte başarılara imza atacağız,” ifadesini kullandı. Kulüp olarak Damla’nın 2028 Olimpiyatları’na katılması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Levent Çakmur ise, milli atıcıya başarı dileklerinde bulunarak, “Gerekirse Damla’ya psikolojik destek de sağlayacağız. Kendisine bu süreçte güveniyoruz,” dedi. Çakmur, Damla’nın olimpiyatlarda madalya hedefiyle çalışacağına olan inancını paylaştı.

ERZURUM GENÇLİK SPOR KULÜBÜ, HAVALI SİLAHLARDAKİ MİLLİ ATICISI DAMLA KÖSE’NİN 2028 LOS ANGELES YAZ...

ERZURUM GENÇLİK SPOR KULÜBÜ, HAVALI SİLAHLARDAKİ MİLLİ ATICISI DAMLA KÖSE’NİN 2028 LOS ANGELES YAZ OLİMPİYATLARINA GİTMESİ İÇİN SEFERBERLİK İLAN ETTİ.