Süper Lig’in 31. haftasında futbolseverler, taktik savaşlarının yaşandığı ancak ikinci yarısı tek kale maça dönen bir karşılaşmaya tanıklık etti. Atila Gerin yönetimindeki Eyüpspor, Mirel Radoi’nin çalıştırdığı Gaziantep FK’yı ağırladı. İlk yarısı sessiz geçen mücadelenin ikinci yarısında sahneye çıkan Eyüpspor, 3-0’lık net skorla rakiplerine gözdağı verdi.
16 Dakikada Gelen Nakavt: Gol Oldu Yağdılar
Eyüpspor’u zafere taşıyan gol perdesini 62. dakikada tecrübeli golcü Umut Bozok açtı. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra, 65’te sahne alan Raux Yao farkı ikiye çıkararak Gaziantep temsilcisinin direncini kırdı. Maçın skorunu belirleyen gol ise 78. dakikada genç yetenek Metehan Altunbaş’tan geldi. İstanbul ekibi, kısa sürede bulduğu üç golle tribünleri bayram yerine çevirdi.
Puan Durumunda Son Vaziyet: Eyüp Umutlandı!
Bu kritik galibiyetle birlikte Eyüpspor puanını 28’e çıkararak ligde kalma yolunda dev bir adım attı ve rakiplerine "ben de varım" dedi. Deplasmandan eli boş dönen Gaziantep FK ise 37 puanda kalarak orta sıralardaki yerini tehlikeye attı. Karşılaşma sonrası Eyüpspor cephesinde büyük bir sevinç hakimken, Gaziantep tarafında mağlubiyetin üzüntüsü yaşandı.
Zorlu Fikstür Devam Ediyor: Gözler Kayseri ve Beşiktaş Maçlarında
Ligde heyecan bir an olsun dinmiyor! Eyüpspor, önümüzdeki hafta zorlu Kayserispor deplasmanında seri peşinde koşacak. Gaziantep FK ise bu ağır mağlubiyetin yaralarını sarmak için sahasında dev rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. İki takımın da önümüzdeki haftalarda sergileyeceği performans, ligin kaderini belirleyecek.