Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Fatih Karagümrük, Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Maç boyunca iki takım da skoru değiştirmek için yoğun çaba sarf etti, ancak sonuca ulaşmakta zorlandılar.
Kayserispor aradığı golü Seferi ile buldu
Maçın 17. dakikasında Fatih Karagümrük, Görkem’in pasıyla önemli bir fırsat yakaladı. Moreno, kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen kaleci Silvestri’nin müdahalesiyle topu kornere gönderdi. 42. dakikada ise Kayserispor, sağ taraftan gelen bir atakla tehlike yaratmaya çalıştı. Pesic’in şutunda top, kaleci Gökhan’ın müdahalesiyle yan direkten geri geldi.
Maçın 53. dakikasında Kayserispor, Benhur’un pasıyla öne geçti. Seferi, ceza sahasında yer bulup yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Son dakikalar heyecan doluydu
Karşılaşmanın sonlarına yaklaşırken Fatih Karagümrük, 87. dakikada Moreno ile bir fırsat daha yakaladı. Ancak, Silvestri bir kez daha gole izin vermedi. Maçın uzatma dakikalarında, 90+6. dakikada köşe vuruşu sonrası Biraschi, atışı gole çevirdi ve skoru eşitledi.
Maçın sonucu sonrası her iki takım da 1 puanı hanesine yazdı. Statta izleyiciler, son dakika golleriyle heyecanın doruğa çıktığını yaşadı.
Goller: Biraschi (dk. 90+6) (Fatih Karagümrük), Seferi (dk. 53) (Kayserispor)
Sarı kartlar: Siopis, Atınç Nukan (Fatih Karagümrük), Semih Güler, Talha Sarıarslan, Camara, Gökhan Değirmenci (Kayserispor)

TRENDYOL 1. LİG’İN 5. HAFTASINDA FATİH KARAGÜMRÜK, YUSUF ZİYA ÖNİŞ STADYUMU’NDA KONUK ETTİĞİ KAYSERİSPOR'LA 1-1 BERABERE KALDI.