Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Spor Fenerbahçe, Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kamp sürecine girdi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında sahasında oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Antrenman Detayları

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Sahada ısınma ve çabukluk hareketleriyle devam eden idmanda sarı-lacivertli futbolcular, iki grup halinde 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlar ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Son oynanan resmi karşılaşmada 60 dakika ve üzeri süre alan oyuncular ise ilk bölümde takımla çalıştıktan sonra ikinci bölümde salonda aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı.

Maç Saati Beklentisi

Bu idmanla birlikte karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, tesislerde maç saatini beklemeye başladı.

FENERBAHÇE, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 8. HAFTASINDA SAHASINDA OYNAYACAĞI CORENDON ALANYASPOR MAÇININ...

FENERBAHÇE, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 8. HAFTASINDA SAHASINDA OYNAYACAĞI CORENDON ALANYASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI BU AKŞAM GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ANTRENMANLA TAMAMLAYARAK KAMPA GİRDİ.