Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Çorum FK ile karşılaşacak olması nedeniyle hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yoğun bir şekilde sürdürüyor. Antrenman, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.
Dinamik ısınma ve topa sahip olma çalışmaları:
Antrenman, dinamik ısınma ile başlayarak, iki grup halinde yapılan topa sahip olma çalışmalarıyla devam etti. Futbolcuların katılım gösterdiği aktivitelerde, oyuncuların konsantrasyonu ve takım uyumu gözlemlendi.
Çift kale maçla tamamladılar:
İdman, futbolcuların maç ritmini artırmak amacıyla yapılan çift kale maç ile tamamlandı. Galatasaray, 11 Ağustos Salı günü saat 11.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’İN İLK HAFTASINDA ÇORUM FK İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.