Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçı öncesinde hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Takım, bugünkü antrenmanını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenman, dinamik ısınma ile başlayarak, üç grup halinde yapılan 8’e 2 pas çalışması ile devam etti.
Çalışmaların içeriği
İdmanın bir sonraki aşamasında, futbolcular üçe üç oyun oynadı ve topa sahip olma çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, dört takımlı turnuvayla sonlandırıldı ve oyuncuların takım oyunu pratiği kazanmaları için önemli bir fırsat sağlandı.
Yarınki planlar
Galatasaray, yarın saat 11.00'de bir antrenman daha gerçekleştirecek. Bu idmanın ardından, takımlarının Trabzonspor karşısında en yüksek performansı sergilemesi için son hazırlıklar tamamlanmış olacak.

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 6. HAFTASINDA TRABZONSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.