Bu akşam oynayacağı Hull City maçı ile sezonu açacak olan Galatasaray'da gözler transferlerde. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalıp Türkiye'deki 2 kupayı da almak isteyen Aslan, kadrosunu da güçlendirmeyi hedefliyor. Bunun için de yoğun temaslar gerçekleştiriliyor. Takımın en gözde isimlerinden biri olan Victor Nelsson, Avrupa'da çok sayıda ekibin gözdesi haline geldi. Ancak yönetim kendisini ucuza bırakmaya niyetli değil.

İngilizler kapıyı çaldı
Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana adı birçok kulüple anılan Victor Nelsson geçtiğimiz sezon Sevilla'nın kapısından dönmüştü. İspanyol temsilcisi Marcao sonrası istediği 24 yaşındaki stoper için olumlu yanıt alamayınca görüşmeler tıkanmıştı. Ancak bu yaz da Tottenham'ın ardından Wolverhampton devreye girdi.
![]()
Teklif reddedildi
Turuncu siyahlı ekip Nelsson için Galatasaray'a 15 milyon euroluk teklifte bulundu. Ancak bu öneri reddedildi. Yönetim, oyuncusu için serbest kalma maddesi olan 25 milyon euroyu talep etti. Bu nedenle görüşmeler şu anlık askıya alındı.