Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor GSB spor okulları için geri sayım başladı

GSB spor okulları için geri sayım başladı

GSB Spor Okulları, yaz tatiliyle birlikte ücretsiz kurslara kayıt almaya başlıyor. 22 branşta spor fırsatı sunulacak.

Ücretsiz GSB Spor Okulları'na kayıtlar başlıyor

Yaz tatilinin yaklaşmasıyla çocukların sabırsızlıkla beklediği GSB Spor Okulları için hazırlıklar hız kazandı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlükleri tarafından tüm ilçelerde açılacak olan ücretsiz kurslarda farklı branşlarda binlerce genç, yaz tatilini spor yaparak değerlendirme fırsatı bulacak. Kurslara kayıtlar, E-Devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

22 ayrı branşta spor imkanı

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yıl boyunca devam eden GSB Spor Okulları kursları, yaz döneminde yeni grupları bekliyor. Bu yıl, basketboldan karateye, eskrimden boksa kadar toplam 22 ayrı branşta ücretsiz çalışmalar yapılacak. Merkezefendi, Pamukkale ve diğer ilçelerle birlikte 19 ayrı ilçede planlanan spor kursları ile Engelsiz Spor Okullarına kayıtlar E-Devlet üzerinden veya Gençlik Spor İlçe Müdürlükleri’ne başvurarak yapılabilecek.

03-18 yaş grubunu kapsayan kursların her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Engelli bireylere yönelik açılacak kurslarda, bu alanda kapsamlı eğitim almış tecrübeli antrenörler görev alacak. Tamamı ücretsiz olan kurslar için Denizli’nin dört bir yanında tesislerde hazırlıklar devam ediyor.

Resmi açılış 29 Haziran'da

GSB Spor Okulları için kayıt süreci başladı. 29 Haziran Pazartesi günü saat 10.00Kınıklı Spor Salonu’nda resmi bir açılış töreni yapılacak. Farklı branşlarda bir araya gelecek sporcular, programda gösterilerini sunacak. Eylül ayına kadar sürecek olan kurslarda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 125 antrenör görev alacak.

Süleyman Erdoğan'dan davet

GSB Spor Okulları ile yaz dönemi çalışmalarının başladığını duyuran Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, tüm çocukları ve gençleri sporla dolu bir yaz dönemi geçirmeye davet etti. Erdoğan, kursların çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda çocukların eğlenirken yeni beceriler kazanacaklarını belirtti.

YAZ TATİLİNİN YAKLAŞMASIYLA BİRLİKTE ÇOCUKLARIN SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİ ÜCRETSİZ GSB SPOR OKULLARI...

YAZ TATİLİNİN YAKLAŞMASIYLA BİRLİKTE ÇOCUKLARIN SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİ ÜCRETSİZ GSB SPOR OKULLARI İÇİN HAZIRLIKLAR HIZLANDI. GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ TARAFINDAN TÜM İLÇELERDE AÇILACAK ÜCRETSİZ KURSLARDA FARKLI BRANŞLARDA BİNLERCE GENÇ YAZ TATİLİNİ SPOR YAPARAK DEĞERLENDİRECEK. KURSLARA KAYITLAR E-DEVLET SPOR BİLGİ SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILACAK.

YAZ TATİLİNİN YAKLAŞMASIYLA BİRLİKTE ÇOCUKLARIN SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİ ÜCRETSİZ GSB SPOR OKULLARI...