Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor İki kulüp yeni iş birliği için bir araya geldi: Muğlaspor ve Çine Madranspor görüşmesi

İki kulüp yeni iş birliği için bir araya geldi: Muğlaspor ve Çine Madranspor görüşmesi

Çine Madranspor heyeti Muğlaspor’a nezaket ziyaretinde bulunarak iş birliği imkanlarını görüştü ve başarı dileklerinde bulundu.

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Deniz Karaman ve yönetim kurulu, Muğlaspor Kulübü’nde önemli bir ziyarette bulundu. Ziyaret, her iki kulüp arasında olası iş birliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Görüşmenin Detayları

Çine Madranspor heyetinde Başkan Deniz Karaman’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Tayfun Bozdemir ve Sportif Direktör Tuncay Erçin de yer aldı. Muğlaspor’u ziyaret eden heyet, burada Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, Mali ve İdari Koordinatör Gül Tütüncü ve Kulüp Genel Müdürü Adem Korkmaz ile bir araya geldi.

Başarı Dilekleri

Görüşme sırasında, iki kulüp arasında gelişebilecek iş birliği imkanları üzerinde karşılıklı olarak değerlendirmelerde bulunuldu. Çine Madranspor heyeti, Muğlaspor’a yeni sezonda başarı dileklerini ileterek dostane bir yaklaşım sergiledi.

Bu tür ziyaretlerin, spor camiasındaki dayanışmayı artırarak her iki kulübün de gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

MUĞLASPOR VE ÇİNE MADRANSPOR ARASINDA İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMESİ

MUĞLASPOR VE ÇİNE MADRANSPOR ARASINDA İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMESİ