Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Iğdır FK karşısında 2-1 mağlup olan İstanbulspor'da, Teknik Sorumlu İlyas Öztürk, basın toplantısında takımının durumunu değerlendirdi.
Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Öztürk, maçın gidişatıyla ilgili bazı talihsizlikler yaşadıklarını dile getirdi. "Bazen 2-0 öne geçiyoruz, maç berabere bitiyor veya 2-0 öne geçip sonrasında kaybediyoruz" diyerek, oyuncularının moral durumlarına da değindi.
Maçın özetini paylaştı:
Öztürk, maçta yaşananları şu şekilde anlattı: "Bu kez, 1-0 geriye düştük, ardından penaltı kazandık ama değerlendiremedik. İkinci yarıda goller bulduk ancak uzatmalarda tekrar geriye düştük. Bu durum, oyuncular üzerinde bir baskı oluşturdu."
Gelecek için umutlu konuştu:
Öztürk, oyuncuların kendilerini toparlayabileceklerine inandığını ve bunun için iyi bir konsantrasyon sağlamaları gerektiğini vurguladı. "Artık puan ve puanlar alıp bu durumdan çıkmak zorundayız" diyerek hedeflerine odaklanmaları gerektiğini belirtti.

İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyerek, "İyi konsantre olup puan ve puanlar alıp bu durumdan çıkmak zorundayız" dedi.