Trendyol Süper Lig’de üst üste elde ettiği zaferlerle toplam şampiyonluk sayısını 26’ya çıkaran Galatasaray, yeni sezonda da liderliğini korumak için transfer düğmesine bastı. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, bir yandan da gelen cazip teklifleri masaya yatırıyor. Florya’da sıcak saatlerin yaşanmasına neden olan son iddia ise İtalya’dan geldi.
Monza Gözünü Florya’ya Dikti: İşte Masadaki Rakam
İtalyan spor basınında geniş yankı uyandıran haberlere göre, Serie A’nın iddialı ekiplerinden Monza, Galatasaray’ın savunma hattındaki başarılı ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Çizme temsilcisinin, Danimarkalı savunmacının transferini bitirmek konusunda oldukça istekli olduğu ve sarı-kırmızılı kulübün kapısını 5 milyon Euro'luk bir resmi teklifle çalmaya hazırlandığı belirtildi.
Savunmanın Sigortası İçin Kritik Dönemeç
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Hellas Verona’da istikrarlı bir grafik çizen ve tam 38 resmi karşılaşmada görev alarak savunmanın sigortası haline gelen yıldız stoper, İtalyan kulüplerinin radarına girmeyi başardı. Skor katkısı üretemese de defanstaki geçit vermez görüntüsüyle Monza teknik heyetinin radarına takılan oyuncu için Galatasaray yönetiminin nasıl bir strateji izleyeceği ise merak konusu.
Sarı-kırmızılı kurmayların, Okan Buruk ile yapacağı mini zirvenin ardından bu ekonomik teklife resmi yanıtı vermesi bekleniyor.