Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Karşıyaka'nın yeni yönetimini yoğun mesai bekliyor

Karşıyaka'nın yeni yönetimini yoğun mesai bekliyor

Karşıyaka'nın yeni yönetimi, Burhanettin Basatemür ile anlaşarak yeni sezon kadro planlamasına başladı.

Karşıyaka’nın yeni yönetimi, teknik direktörlük görevine Burhanettin Basatemür ile anlaşmasının ardından yeni sezon kadrosunu oluşturmak amacıyla çalışmalarına hız kazandırdı. TFF 3. Lig ekiplerinden olan Karşıyaka’da, yeşil-kırmızılı yönetim, deneyimli teknik adam ile ilk toplantısını gerçekleştirerek kadro yapılanması için adımlar attı.

Yeni sezon için öncelikle, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ve sözleşmeleri sona eren oyunculara odaklanılacak. Bu oyuncularla yapılacak görüşmelerin ardından, dış transfer hamlelerine geçilmesi planlanıyor. Mevcut kadronun korunması durumunda, dış transferde dört nokta takviye yapılması hedefleniyor. Teknik direktör Burhanettin Basatemür’ün takviye yapması gereken mevkiler için belirlediği isimlerin ise şu an için gizli tutulduğu öğrenildi.

Ayrıca, Fenerbahçe'den kiralanması planlanan üç oyuncunun da kadroya katılması halinde, Karşıyaka'nın yaz transfer dönemini toplam 7-8 takviye ile tamamlaması bekleniyor.

Baskette ilk hedef Ahmet Kandemir

Karşıyaka’da gözler bir yandan basketbol şubesinin yeni yapılanmasına çevrildi. Başkan Yiğit Tusder’in yer alacağı geniş katılımlı bir basketbol şube yönetiminin oluşturulması planlanıyor. Yönetimin, bütçe oluşturmak amacıyla sponsor görüşmelerine devam ettiği bildirildi.

Öte yandan, Karşıyaka’nın, geçtiğimiz sezon takımın ligde kalmasında önemli pay sahibi olan başantrenör Ahmet Kandemir ile gelecek hafta görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Bu görüşmenin ardından transfer çalışmalarının hız kazanması bekleniyor.

KARŞIYAKA’NIN YENİ YÖNETİMİ, TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİ İÇİN BURHANETTİN BASATEMÜR İLE ANLAŞMASININ...

KARŞIYAKA’NIN YENİ YÖNETİMİ, TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİ İÇİN BURHANETTİN BASATEMÜR İLE ANLAŞMASININ ARDINDAN YENİ SEZON KADROSUNU OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

KARŞIYAKA’NIN YENİ YÖNETİMİNİ YOĞUN MESAİ BEKLİYOR