Kayseri’de atletizm branşının gelişimine yönelik değerlendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nın katılımıyla, Spor Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda atletizmin geleceğine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
Toplantı Detayları
İlgili şube müdürü, Atletizm İl Temsilcisi ve antrenörlerin katıldığı toplantıda, yürütülen faaliyetler, yıllık planlamalar, hayata geçirilmesi hedeflenen projeler ve antrenörlerin çalışma programları değerlendirildi. Toplantıda, atletizmin Kayseri genelinde yaygınlaştırılması, sporcuların gelişimlerinin desteklenmesi ve antrenman süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Hedefler ve Koordinasyon
Branşın gelişimi için belirlenen hedefler doğrultusunda yapılması gereken çalışmalar ele alınırken kurum içi koordinasyonun önemine de dikkat çekildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, atletizmin gelişimine katkı sağlayan antrenörlere ve emeği geçenlere teşekkür ederek planlı ve sürdürülebilir çalışmalarla sporcuların başarılarının artırılması temennisinde bulundu.

KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KABAKCI’NIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN ATLETİZM DEĞERLENDİRME VE PLANLAMA TOPLANTISI’NDA ATLETİZM BRANŞINDAKİ MEVCUT ÇALIŞMALAR, YILLIK FAALİYET PLANLARI, YENİ PROJELER VE ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA PROGRAMLARI ELE ALINDI.