TFF 1. Lig takımlarından Kayserispor, kadro planlamasında önemli bir adım atarak üç yabancı oyuncusu Miguel Cardoso, Youssef Bennasser ve German Onugkha'yı kadro dışı bıraktı.
Yapılan açıklamaya göre, bu oyuncuların sözleşmeleri devam etmesine rağmen, üzerlerinde çalıştıkları projeye dahil olmayacakları belirtildi. Yönetim, yeni sezonda takımda yer almak istemeyen üç futbolcuyla gerçekleştirdiği görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından, 'Bonservis ücreti getirin, istediğiniz takıma gidin' yanıtını verdi.
Teknik heyetin de önerilerini dikkate alarak almış olduğu karar gereği, Cardoso, Bennaser ve Onugkha'nın artık takımla birlikte idmanlara ve hazırlık maçlarına katılmaları istenmiyor. Şu an için çalışmalara katılmayan bu futbolcular, istedikleri bonservis bedelini kulübe karşılamaları durumunda, Kayserispor ile yollarını ayıracaklar.

KAYSERİSPOR, CARDOSO'YU KADRO DIŞI BIRAKTI. (ARŞİV)
