Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Kayserispor, Sivasspor maçı için çalışmalara hız verdi

Kayserispor, Sivasspor maçı için çalışmalara hız verdi

Kayserispor, Sivasspor ile oynayacağı maçı hedef alarak antrenmanlarına başladı. Teknik direktör Atila Gerin, güçlü bir ekip oluşturmanın peşinde.

MUHABİR: Semanur İrgin

Kayserispor, Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında evinde karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına yoğun bir şekilde başladı. Takımın teknik direktörü Atila Gerin, bu süreçte güçlü bir kadro oluşturarak Kayseri'ye ve taraftarlara layık bir performans sergilemek istediklerini ifade etti.

Takımda ciddi bir değişim söz konusu

Antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Gerin, kadroda yaşanan değişimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. "Kadromuzda %80'lik bir değişim yaşadık ve bu süreçte zaman kaybettik. Ancak şu an oluşturduğumuz takım gayet ciddi ve benimsediğimiz bir ekip haline geldi. İhtiyacımız olan bazı mevkilere takviyeler yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Sivasspor ile kritik bir karşılaşma

Gerin, Sivasspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğuna dikkat çekerek, "Bu derbi niteliğindeki karşılaşma, bizim için oldukça önemli. Kendi sahamızda taraftarlarımızla bu maçı avantaja çevirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu. Gerin, karşılaşma öncesinde rakip takımı tanıdıklarını ve hazırlıklarını buna göre yaptıklarını belirtti.

Eksi mevkiler için transfer planları

Kayserispor'un kapitanı Semih Güler, ilk maçta elde ettikleri galibiyetin önemine vurgu yaparak, "Bu şehir için olabilir en önemli maçlardan biri. Hedefimiz 3 puan" dedi. Oyuncuların yeni katılan transferlere uyum sağladığını ve takımın moral bulduğunu ifade etti. Ayrıca, defansif olarak daha iyi performans sergilemek istediklerini de ekledi.

Yeni transfer Taulant Seferi’nin görüşleri

Vanspor FK karşısında attığı 2 golle dikkat çeken Taulant Seferi, derbi niteliğinde olan Sivasspor maçına odaklanmaları gerektiğini belirterek, "Gole katkıda bulunmak önemli ama ekip olarak kazanmak birincil hedefimiz. Bu yüzden her maça aynı ciddiyetle çıkmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kayserispor Sportif Direktörü Seyit İçgül ise, lig başlangıcındaki galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ancak kadroda hala eksik mevkilerin bulunduğunu ve bu doğrultuda transfer çalışmalarının süreceğini dile getirdi. Antrenmanın kalan kısmı ise basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kayserispor, Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında evinde ağırlayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına...

Kayserispor, Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında evinde ağırlayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Kayserispor Teknik Direktörü Atila Gerin, "Asıl sınavlarımız bu haftayla başlıyor" dedi.