Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Kayserispor'a transfer yasağı: Erling Moe ve yardımcısının etkisi

Kayserispor'a transfer yasağı: Erling Moe ve yardımcısının etkisi

Kayserispor, eski teknik direktör Erling Moe ve yardımcısından kaynaklı 180 bin Euro'luk transfer yasağı aldı.

Kayserispor Kulübü, eski teknik direktör Erling Moe ve yardımcısının alacakları nedeniyle transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı. Kulüp, FIFA nezdindeki süreçte toplam 180 bin Euro tutarında bir alacak için yasak getirildiğini duyurdu.

Transfer yasağının detayları:

Yapılan açıklamada, Erling Moe'ye ait 120 bin Euro ve yardımcı antrenör Hussain Etzaz Mozafar aleyhine olan 60 bin Euro alacakların söz konusu olduğu belirtildi. Bu alacakların ödenmesi durumunda, Kayserispor'un transfer yasağının kaldırılacağı ifade edildi.

FIFA süreci ve sonuçlar:

Kulüp yetkilileri, yasak ile ilgili süreçlerin FIFA tarafından yürütüldüğünü ve ancak ödemenin yapılmasıyla birlikte transfer yasağının kaldırılabileceğini vurguladı. Kayserispor, önümüzdeki dönemde bu alacakları ödeyerek transfer çalışmalarına yeniden başlaymayı umuyor.

KAYSERİSPOR KULÜBÜ; ESKİ TEKNİK DİREKTÖR ERLİNG MOE VE YARDIMCISINDAN DOLAYI TRANSFER YASAĞI...

KAYSERİSPOR KULÜBÜ; ESKİ TEKNİK DİREKTÖR ERLİNG MOE VE YARDIMCISINDAN DOLAYI TRANSFER YASAĞI ALDI.