665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda şampiyonluk heyecanıyla sona erdi. Finalde, Erkan Taş ve Feyzullah Aktürk kıyasıya bir mücadeleye girişti.
Karşılaşma, normal sürede herhangi bir galibiyet sağlamadığı için puanlama bölümüne taşındı. Yaklaşık 54 dakika süren zorlu bir mücadelenin ardından, rakibinin atağını değerlendirerek puan alan Erkan Taş, altın kemerin sahibi oldu ve 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı olarak taçlandırıldı.
Ödül töreninde, dereceye giren pehlivanlara ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak takdim etti. Törende, Feyzullah Aktürk ikinci, Mustafa Taş ve Seçkin Duman ise üçüncülüğü paylaştı. Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan ve çok sayıda güreş sever törene katılarak bu tarihi anlara tanıklık etti.
Erkan Taş, altın kemerini takmasının hemen ardından büyük bir sevinç yaşadı. Tribünleri dolduran binlerce güreşsever de Taş’ı coşkuyla alkışlayarak şampiyonunu destekledi.

665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde Feyzullah Aktürk'ü mağlup eden Erkan Taş, başpehlivan olarak altın kemeri takarken, dereceye giren pehlivanlar ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın elinden aldı.