Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Kocaelispor taraftarlarından kaptanlarına veda organizasyonu

Kocaelispor taraftarlarından kaptanlarına veda organizasyonu

Kocaelispor, takımdan ayrılan kaptanları Gökhan Değirmenci ve Ahmet Oğuz için İzmir'de duygusal bir veda düzenledi.

Kocaelispor ile sözleşmeleri sona eren ve takımdan ayrılan Gökhan Değirmenci ile Ahmet Oğuz için İzmir’in Urla ilçesinde sürpriz bir veda organizasyonu düzenlendi. İzmir’deki evlerinde, eşlerinin desteğiyle gizli bir şekilde hazırlanan etkinlikte, Kocaelispor camiasından kendilerine gönderilen hediyeler ve taraftarların seslendirdiği bir beste, unutulmaz anların yaşanmasına neden oldu.

Etkinliğin başlangıcında kapıyı çalan bir kurye, Gökhan Değirmenci ve Ahmet Oğuz’a, kendilerine ulaşan özel bir paketi sundu. Paketi açan kaptanlar, içindeki hoparlörden Gökhan Değirmenci’nin kızının seslendirdiği 'Ne Bir Kupa Ne Zafer' bestesi ile duygusal anlar yaşadı. Aynı zamanda evin bahçesinde toplanan Kocaelispor taraftarları da besteye eşlik ederek içeri girdiler. Bu anlar, kaptanlar için duygusal bir veda oldu.

Kocaelispor’da bir devir kapandı

Kocaelispor’da, iki tecrübeli isim olan Gökhan Değirmenci ve Ahmet Oğuz ile yollar ayrıldı. 2022-2023 sezonunda Kocaelispor’a katılan Gökhan Değirmenci, 4 sezon boyunca kulübe katkı sağladı ve takım kaptanlarından biri olarak önemli başarıların elde edilmesinde rol oynadı. 2024-2025 sezonunda Kocaelispor’a katılan Ahmet Oğuz ise, 2 sezon boyunca yeşil-siyahlı formayı giyerek takımın Süper Lig hedefine ulaşmasında katkı sunmuştur.

Artık her iki futbolcu da yeni sezonda Kocaelispor kadrosunda yer almayacak.

KOCAELİSPOR İLE SÖZLEŞMELERİ SONA EREN VE TAKIMDAN AYRILAN GÖKHAN DEĞİRMENCİ İLE AHMET OĞUZ İÇİN...

KOCAELİSPOR İLE SÖZLEŞMELERİ SONA EREN VE TAKIMDAN AYRILAN GÖKHAN DEĞİRMENCİ İLE AHMET OĞUZ İÇİN İZMİR’İN URLA İLÇESİNDE SÜRPRİZ BİR VEDA ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ.

GÖKHAN DEĞİRMENCİ (SOLDA) VE AHMET OĞUZ