Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacağı deplasman maçı için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 22 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan bu önemli karşılaşma öncesi, yeşil-beyazlı ekip antrenmanlarına başladı.
İlhan Palut yönetiminde antrenmanlar
Takım, Murat Kurum Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmanına, salonda yapılan CORE çalışması ile başladı. Çaykur Rizespor maçında forma giyen ilk 11 oyuncuları, antrenmanın ardından yenileme çalışmaları yaparak, seanslarını tamamladı.
Saha çalışmalarında yoğun tempo
Antrenman, sahada topla yapılan oyun ve şut çalışmaları ile devam etti ve çift kale maç ile sona erdi. Konyaspor, 18 Ağustos Salı günü saat 18.00’da yapacağı bir başka antrenman ile hazırlık sürecine devam edecek. Takım, Fenerbahçe karşısında galibiyet parolası ile sahaya çıkmayı hedefliyor.

KONYASPOR, 22 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ FENERBAHÇE İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI 2. HAFTA MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.