Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Koray Uygun'un zaferi Aydın'a Türkiye şampiyonluğu getirdi

Koray Uygun'un zaferi Aydın'a Türkiye şampiyonluğu getirdi

Aydınlı sporcu Koray Uygun, Kulüpler U20 Türkiye Şampiyonası'nda 110 metre engellide birincilik elde ederek gurur kaynağı oldu.

Konya’da 22-23 Ağustos 2026 tarihleri arasında düzenlenen Kulüpler U20 Türkiye Şampiyonası, Aydın için büyük bir başarıya ev sahipliği yaptı. Aydın’ın milli takım sporcusu Koray Uygun, 110 metre engelli branşında gösterdiği üstün performansla Türkiye Şampiyonu oldu ve 13.29’luk derecesiyle birinciliği elde etti.

Koray Uygun'un dikkat çeken performansı:

U20 kategorisinde olmasına rağmen, Koray Uygun’un başarıları dikkat çekiyor. Uygun, önümüzdeki hafta İtalya’nın Taranto kentinde gerçekleştirilecek Büyükler Akdeniz Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek. Akdeniz Oyunları katılım barajını geçen 13.52’lik derecesi, onun bu önemli organizasyonda mücadele etme hakkını kazanmasını sağladı.

Büyükler Akdeniz Oyunları'nda hedef yüksek:

Uygun, 30 Ağustos saat 17.50’de başlayacak olan seçme serisiyle birlikte, büyükler kategorisindeki mücadelesine adım atacak. Aydın spor camiası için büyük bir gurur kaynağı olan Uygun’un ay-yıldızlı forma ile yapacağı yarış, genç sporculara örnek teşkil edecek nitelikte.

AYDINLI SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

AYDINLI SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU