Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında futbol kamuoyu, Karadeniz’den gelen şok skorla sarsıldı. Maç öncesi yaptığı sert açıklamalarla gündeme oturan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, saha sonuçlarıyla sözlerinin arkasında durdu. Şampiyonluk için gün sayan lider Galatasaray, Samsun deplasmanında beklemediği bir hezimet yaşayarak İstanbul’a eli boş döndü.
"Eli Boş Göndereceğiz" Demişti, 4 Golle Uğurladı
Hafta boyunca Galatasaray’ın Samsun’da olası bir şampiyonluk kutlaması ihtimaline sert çıkan Başkan Yıldırım, taraftarı ateşleyen o ifadeleri kullanmıştı:
"Galatasaray, Samsun’da şampiyonluk turu atmayı hayal etmesin. Onları evlerine eli boş göndermek konusunda oldukça iştahlıyız. Eğer şampiyonluğu kutlayacaklarsa, bunu bir sonraki hafta oynayacakları Antalyaspor maçına saklasınlar."
Yıldırım'ın bu sözleri, 4-1'lik galibiyetin ardından sosyal medyada "Günün en çok paylaşılanları" listesine girdi.
Sahada Samsunspor Kasırgası
Maçın başlama düdüğüyle birlikte Yüksel Yıldırım’ın "iştahlıyız" vurgusu sahaya yansıdı. Lider Galatasaray karşısında oyunun kontrolünü bir an bile bırakmayan kırmızı-beyazlılar, buldukları 4 golle tribünleri ayağa kaldırdı. Bu sonuçla Galatasaray şampiyonluk kutlamalarını haftaya devrederken, Samsunspor ligin kaderini değiştiren ekip olarak tarihe geçti.
Sosyal Medya Yüksel Yıldırım’ı Konuşuyor
Bitiş düdüğünün ardından futbolseverler, Başkan Yıldırım’ın günler öncesinden yaptığı açıklamaları yeniden dolaşıma soktu. "Sözünün eri başkan" yorumları yapılırken, Samsunspor’un bu net galibiyeti şampiyonluk yarışındaki tüm dengeleri altüst etti. Şimdi gözler, Galatasaray’ın bir sonraki hafta oynayacağı kritik Antalyaspor mücadelesine çevrildi.