Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Milan Skriniar: Şampiyonlar Ligi’nde puan almak istiyoruz

Milan Skriniar: Şampiyonlar Ligi’nde puan almak istiyoruz

Fenerbahçe kaptanı Milan Skriniar, 18 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Fenerbahçe kaptanı Milan Skriniar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 18 yıl aradan sonra oynamanın kendileri için büyük bir heyecan kaynağı olduğunu ifade etti. Yarın saat 19.45'te İtalyan ekibi Roma ile karşılaşacak olan takım, ilk puanlarını almak için sahaya çıkmayı hedefliyor.

Mutluluk ve sorumluluk duygusu

Skriniar, organizasyon öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Şampiyonlar Ligi’nde ilk puanları almak istiyoruz. Taraftara karşı büyük bir sorumluluğumuz var. 18 yıl sonra bu güzel stadyumda Şampiyonlar Ligi geri döndü ve bu bizleri mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Rakip güçlü ama kazanmaya odaklanacağız

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olarak galibiyet için sahada olacağını belirten Skriniar, rakipleri Roma'nın kaliteli oyunculara sahip olduğunu ancak kendilerinin de mücadeleye hazır olduklarını vurguladı. "Dybala ve Malen gibi oyuncuları var. Oyun planımızda onların güçlü noktalarını hedef almak önem kazanıyor. Fenerbahçe, kazanmak için oynar" dedi.

Hazırlıklar detaylı ve disiplinli

Roma'nın Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini ile daha önceki deneyimlerini paylaşan Skriniar, Gasperini'nin fiziksel bir oyun tarzı benimsediğini anımsatarak, "Birçok kez karşılaştık. Fiziksel açıdan zorlu maçlar geçirdik. Ancak, takımımız detaylı bir çalışma yaptı ve bu mücadeleye hazırız" dedi.

Heyecan her zaman yüksek

Skriniar, Şampiyonlar Ligi’nde deneyimli bir takıma sahip olmanın kendilerine güven verdiğini, ancak heyecanın her zaman yüksek olduğunu belirtti. "Şampiyonlar Ligi’ne 50. defa da gitseniz heyecan değişmiyor. Yarın elimizden geleni yapacağız" sözleriyle kapanış yaptı.

Fenerbahçe, bu önemli karşılaşmayı kazanarak güçlü bir takım olduklarını ve puan kazanma isteklerini gösterme niyetinde.

Fenerbahçe kaptanı Milan Skriniar, 18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları için mutlu...

Fenerbahçe kaptanı Milan Skriniar, 18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları için mutlu olduklarını belirterek, "Taraftara karşı çok büyük bir sorumluluğumuz var. Şampiyonlar Ligi’nde ilk puanları almak istiyoruz" dedi.