2026 Dünya Kupası’nda A Milli Futbol Takımı’nın pazar günü Avustralya ile oynayacağı karşılaşma öncesi Sincan’da hazırlıklar sürüyor.
Sincan Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın Avustralya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde ilçeyi ay-yıldızlı bayraklar ile donattı. Türk bayraklarıyla cadde, sokak ve meydanları süsleyen Sincan, kırmızı beyaz renklere büründü. Bunun yanı sıra, maç günü saat 07.00’de Kültür Evi’nde ekran kurulacak ve millilerin karşılaşması izlenecek.
Ay-yıldızlılara destek olmak için buluşacak Sincanlılar, pazar günü 15 Temmuz Şehitleri Camii’nde sabahn namazı kılacak, daha sonra Kültür Evi’ne geçerek A Milli Takımı’nın Avustralya ile oynayacağı karşılaşmayı birlikte izleyecek. Ayrıca, Sincan Belediyesi’nin maç izlemeye gelenlere kahvaltı ikramında bulunacağı belirtildi.

DÜNYA KUPASI’NDA A MİLLİ FUTBOL TAKIMI’NIN PAZAR GÜNÜ AVUSTRALYA İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMA ÖNCESİ SİNCAN’DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR.
