Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Min-Jae Kim'de sorun yok

Min-Jae Kim'de sorun yok

İstanbul’a getirilen stoper Min-Jae Kim’in transferi için detaylar halledilmeye çalışılıyor. Çin ile saat farkı nedeniyle işlemler yavaş ilerlerken, Premier Lig’de oynama hedefi olan Güney Koreli stoperin serbest kalma maddesinde kolaylık istediği öğrenildi.

İstanbul'a getirilen stoper Min-Jae Kim'in transferi için detaylar halledilmeye çalışılıyor. Çin ile saat farkı nedeniyle işlemler yavaş ilerlerken, Premier Lig'de oynama hedefi olan Güney Koreli stoperin serbest kalma maddesinde kolaylık istediği öğrenildi.

KAP'a resmi bildirimin bugün yapılması bekleniyor. Sağlık kontrolünden sorunsuz geçen 24 yaşındaki savunmacı, Pereira'nın 3'lü savunma hattında Tisserand ve Szalai ile birlikte temel direği olacak.