Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Nuri Şahin: gereksiz 2 puan kaybettik, büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz

Nuri Şahin: gereksiz 2 puan kaybettik, büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz

Başakşehir'in teknik direktörü Nuri Şahin, Kasımpaşa ile oynanan maçta yaşanan hayal kırıklığını ve kaçırılan fırsatları değerlendirdi.

Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Süper Lig’in 3. haftasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Maç sonunda gerçekleştirdiği basın toplantısında, takımının ilk yarıdaki performansını övse de, ikinci yarıdaki oyunundan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İlk yarıda sergilenen oyun umut verdi

Şahin, ''Maça çok iyi başladık. Belki uzun zamandır oynadığımız en iyi 45 dakika. Ne konuştuysak, ne çalıştıysak harfi harfine sahaya yansıttık'' diye konuştu. Ancak, ikinci yarının başında takımının performansındaki düşüşü eleştirerek, ''Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Gereksiz 2 puan kaybettik'' ifadelerini kullandı ve bu oyunun ilk yarıya yakışmadığını vurguladı.

Gelecek maç için dikkatli planlama şart

Takımı adına ilk yarıdaki oyundan memnun olduğunu belirten Nuri Şahin, ''İkinci yarıda rakibi oyuna ortak ettik. Daha fazla gol atmamız lazım. İkinci yarı kötü oynamamıza rağmen 2-3 tane yüzde yüzlük pozisyon kaçırdık'' dedi. Gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçı hakkında ise dikkatli bir yaklaşım sergileyerek, ''Bu maçı kafamızda bitirmemiz lazım. Sonrasında Galatasaray maçına plan yapacağız. Her maça kazanmak için çıkıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, ikinci yarı kötü oynamalarına rağmen 2-3 tane yüzde yüzlük...

Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, ikinci yarı kötü oynamalarına rağmen 2-3 tane yüzde yüzlük pozisyon kaçırdıklarını söyleyerek, "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz, gereksiz 2 puan kaybettik" dedi.