Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Pedal sporcuları Eskişehir’de podyum için yarıştı

Pedal sporcuları Eskişehir’de podyum için yarıştı

Eskişehir, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun düzenlediği 1. Bölge 2. Etap Yol Bisikleti Yarışları'na ev sahipliği yaptı.

Eskişehir, hafta sonu prestijli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun ulusal takviminde yer alan 1. Bölge 2. Etap Yol Bisikleti Yarışları, Yenikent bölgesinde gerçekleştirildi.

Mücadele 8 kategoride yapıldı

Yenikent’in zorlu ve dik parkurlarında yapılan yarışlara, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yetenekli pedal sporcuları katıldı. Toplamda 102 sporcunun start aldığı organizasyonda, yarışmacılar 8 farklı kategoride podyuma çıkabilmek için kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Çevre sakinlerinin de yol kenarlarından ilgiyle takip ettiği yarışlarda sporcular, hem rakipleriyle hem de zorlu parkur şartlarıyla mücadele etti. Federasyon yetkilileri, Eskişehir’in bisiklet sporuna olan yatkınlığına ve Yenikent bölgesinin bu tarz etaplar için oldukça elverişli olduğuna dikkat çekti.

Dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından organizasyon tamamlandı.

TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU FAALİYET TAKVİMİNDE YER ALAN 1. BÖLGE 2. ETAP YOL BİSİKLETİ...

TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU FAALİYET TAKVİMİNDE YER ALAN 1. BÖLGE 2. ETAP YOL BİSİKLETİ YARIŞLARI, ESKİŞEHİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU FAALİYET TAKVİMİNDE YER ALAN 1. BÖLGE 2. ETAP YOL BİSİKLETİ...