Jeoloji uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, İstanbul’daki Fitness Week etkinliğinde dikkat çekici bir performans sergileyerek sporun önemini vurguladı. Üşümezsoy, sahnede kaslarını göstererek, "Ne kadar kasınız varsa o kadar gencsiniz" ifadesini kullandı. Bu açıklamalarıyla katılımcılara motivasyon kaynağı oldu.
İstanbul Fitness Week etkinliğinde büyük ilgi
Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Fitness Week, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edildi. Etkinliğin üçüncü gününde, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ile milli takım seçme müsabakaları gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular ve sporseverler etkinliğe yoğun katılım gösterdi. Gün boyunca devam eden müsabakaların yanı sıra çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıldı.
Koray Girgin: "Büyük bir organizasyona imza atıyoruz"
Federasyon Başkanı Koray Girgin, etkinlik hakkında açıklamalarda bulunarak, "750 sporcumuzun katılımıyla büyük bir organizasyona imza atıyoruz" şeklinde konuştu. Katılımcılara gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Girgin, başarılı bir organizasyon yürütmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Etkinlikte yapılan ödül takdiminde Prof. Dr. Şener Üşümezsoy’a katkılarından dolayı teşekkür edildi. Üşümezsoy, "Bu ödülü verdiğiniz için çok gururlandım. Federasyonun çalışmalarını tebrik ediyorum"

JEOLOJİ UZMANI PROF. DR. ŞENER ÜŞÜMEZSOY, İSTANBUL FİTNESS WEEK’TE SAHNEDE KASLARINI SERGİLEDİ.