Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Sarıyer’in galibiyeti neden kaçtı? Bülent Bölükbaşı maçın kritik noktasını açıkladı

Sarıyer’in galibiyeti neden kaçtı? Bülent Bölükbaşı maçın kritik noktasını açıkladı

Sarıyer Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, Bandırmaspor karşısında net fırsatları değerlendiremediklerini ve bu konuda daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Sarıyer Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında, takımının Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bölükbaşı, oyuncularının sahada gösterdiği büyük çabaya dikkat çekti. Ancak, yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Bizim için oyunun geldiği anlar oldu fakat değerlendiremediğimiz çok fırsatımız var. O anları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşıyoruz," dedi.

Kaçan fırsatlar rakibe umut verdi

Bölükbaşı, "Sonuçlandırma konusunda çok bariz pozisyonlarda birazcık daha rahat olmamız lazım. Oyuncuların emeğinden, arzusundan, isteğinden en ufak bir şüphem yok fakat 3. bölgede yakaladığımız pozisyonları değerlendiremezsek rakibe hem umut hem fırsat veriyoruz" şeklinde konuştu.

sonraki maçları iyi değerlendireceğiz 

Öne geçtikleri maçı berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Bölükbaşı,

"Sonuçta rakibin de emeğini boşa atmamak lazım. Onlar da oyunu aldılar, hak ettiler, mücadele ettiler, sonuna kadar bırakmadılar maçı. Ama bize çok bariz fırsatlar geldi, yani çok net fırsatlar geldi. Bunları ilerleyen maçlarda değerlendirmemiz lazım. Bu anlamda biraz sıkıntı yaşıyoruz, inşallah bundan sonraki maçlarda değerlendiririz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sarıyer Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, Bandırmaspor karşısında çok net pozisyonlar...

Sarıyer Teknik Direktörü Bülent Bölükbaşı, Bandırmaspor karşısında çok net pozisyonlar yakalamalarına rağmen bunları değerlendiremeyerek üstünlüğü koruyamadıklarını ve ilerleyen maçlarda bu şansları daha iyi kullanmaları gerektiğini söyledi.