Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. İnan, takımın maçta başarılı olması için çok koşmaları ve mücadele etmeleri gerektiğinin altını çizdi.
Özel bir maç olacak
İnan, Galatasaray karşılaşmasının duygusal bir yönü bulunduğunu belirterek, "Bu benim için ayrı bir maç. Duygusal tarafı fazla, özel bir maç olacak. Ancak bunun dışında diğer maçlardan çok farklı değil. Mücadelemizi vereceğiz ve puan almak için gerekli çabayı sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğuna dikkat çekti ve 4 senedir şampiyonluk kazanması nedeniyle onların sahasında puan almanın kolay olmadığını kaydetti.
Gerginlikler bizim dışımızda gelişiyor
Futbolda yaşanan gerginlikler konusunda da görüşlerini paylaşan Selçuk İnan, "Gerginlikler futbolun içinde var ama bu durum bizim dışımızda gelişiyor. Biz, teknik direktörler ve futbolcular olarak işimizi profesyonelce yapmaya çalışıyoruz. Dışarıda yaşanan gerginliklerin maçları etkilemesini istemiyoruz" dedi. Bu tür durumların özellikle Galatasaray maçı gibi özel karşılaşmalarda yaşanmamasını umduğunu belirtti.
Selçuk İnan, Galatasaray’a karşı oynarken rakip oyuncuların kalitesinin her zaman yüksek olduğunu ifade ederek, "Galatasaray’a karşı oynuyorsanız, bütün oyuncular iyidir ve güçlüdür. Çünkü onlar çok önemli bir kadroya sahipler. Bir oyuncu eksik olursa, diğerleri devreye giriyor" şeklinde konuştu.

KOCAELİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SELÇUK İNAN