Sivas’ta, Camilerimiz Arası Yaz Şenlikleri 5x5 Futbol Turnuvası ilk düdüğün çalmasıyla birlikte başladı. Bu yılki organizasyon, 12 Ağustos'a kadar sürecek ve toplamda yaklaşık 350 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek.
Turnuva, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas İl Müftülüğü’nün işbirliğiyle düzenleniyor. İlk karşılaşmalar, Sivas’taki 4 Eylül Spor Vadisi Sentetik Futbol Sahaları’nda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören turnuvaya, il genelindeki 37 camide Kur’an kursu gören öğrenciler katılmakta.
Açılış programında coşku vardı:
Turnuvanın açılış programı, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Koç, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans ve Kulüpler Şube Müdürü Emrah Yıldırım, din görevlileri ve çok sayıda öğrenci katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar, futbol oynarken keyifli anlar yaşadı.
Ödüller sahiplerini bekliyor:
12 Ağustos’ta sona erecek olan bu organizasyonda, başarılı olan takımlar için ödül töreni planlanıyor. Öğrencilerin sporla bir araya geldiği bu tür etkinliklerin, gençler arasında dostluk ve dayanışmayı pekiştirmesi hedefleniyor.

SİVAS’TA DÜZENLENEN "CAMİLERİMİZ ARASI YAZ ŞENLİKLERİ 5X5 FUTBOL TURNUVASI" BAŞLADI. YAKLAŞIK 350 ÖĞRENCİNİN MÜCADELE EDECEĞİ ORGANİZASYON, 12 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK.