SOCAR Türkiye ile Iğdır Futbol Kulübü arasındaki sponsorluk anlaşması, bir yıl daha uzatıldı. Bu yeni anlaşma çerçevesinde, SOCAR Türkiye, 2026-2027 sezonunda da kulübün forma göğüs sponsoru olmaya devam edecek.
SOCAR Türkiye, sporun birleştirici gücüne katkıda bulunarak Türkiye’nin doğusundan batısına futbolun heyecanını taşımayı sürdürüyor. Şirket, sporu yalnızca bir rekabet alanı olarak görmemekte, aynı zamanda bu alanda toplumları bir araya getiren, gençlere ilham veren ve bölgesel gelişime katkı sağlayan bir mekanizma olarak değerlendirmektedir. Bu bağlamda, Iğdır Futbol Kulübü'ne verdiği desteği sürdürme kararı alındı.
İmza Töreninde Duygular Paylaşıldı
Sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi dolayısıyla düzenlenen imza törenine, SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov ve Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz yanı sıra kulüp yöneticileri ve bazı futbolcular da katıldı. Elchin Ibadov, törendeki konuşmasında, "Toplumla güçlü bağlar kuran projelere önem veriyoruz. Iğdır Futbol Kulübü ile iş birliğimizde üçüncü yılımıza girerken, sponsorluk anlaşmamızı bir yıl daha uzatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.
Geleceğe Dönük Güçlü Adımlar
Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz ise, "Bu anlaşmanın bir sponsorluk ilişkisinin ötesinde, kulübümüze ve şehrimize duyulan güvenin önemli bir göstergesi olduğuna inanıyoruz" dedi ve sponsorluk ilişkinin, kulüplerinin hedeflerini büyütmelerine yardımcı olduğunu vurguladı. Alagöz, SOCAR Türkiye’ye sürekli destekleri için teşekkür ederek, birlikte nice başarılı sezonlar geçirmeyi diledi.

SOCAR TÜRKİYE CEO’SU ELCHİN IBADOV VE IĞDIR FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI CANTÜRK ALAGÖZ