Söke 1970 Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-siyahlı ekip, günü sabah ve akşam olmak üzere çift antrenmanla tamamladı.
Sabah gerçekleştirilen antrenmanda, takım teknik ekibin hazırladığı program doğrultusunda genel kuvvet çalışması yaparak güçlenmeye yönelik adımlar attı. Ayrıca, 5’e 2 ve taktiğe yönelik rondo organizasyonlarına odaklandılar.
Akşam Antrenmanı ve Takım Bütünlüğü:
Günün akşam saatlerinde ise takım, çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mahmut Gözüaçık ve yöneticilerin yanı sıra, milli futbolcu Mehmet Sak da izleyerek takıma destek verdi. Antrenmanın ardından Mehmet Sak, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek, yeni sezon için başarı dileklerini paylaştı.
Baklava İkramı ve Samimi Atmosfer:
Antrenman sona erdikten sonra, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Temiz tarafından futbolcular ve kulüp personeline baklava ikramında bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlik, Söke 1970 Spor’un yeni sezon hazırlıklarını birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmesinin bir göstergesi oldu.

SÖKE 1970 SPOR KULÜBÜ, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜRKEN GÜNÜ ÇİFT ANTRENMANLA TAMAMLADI.