Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Sporting - Galatasaray maçının hakemi belli oldu!

Sporting - Galatasaray maçının hakemi belli oldu!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasındaki ilk sınavı olan Sporting deplasmanını Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı başlarken, Türkiye temsilcisi Galatasaray'ın lig aşamasındaki ilk karşılaşmasının hakem kadrosu netlik kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin Portekiz deplasmanında Sporting ile kozlarını paylaşacağı zorlu randevuda Norveç Futbol Federasyonundan Espen Eskas düdük çalacak.

SAHA İÇİ VE VAR KADROSU AÇIKLANDI

Portekiz'in başkenti Lizbon'da bulunan Jose Alvalade Stadı'nda oynanacak mücadelede Espen Eskas'ın saha içi yardımcılıklarını vatandaşı olan Jan Erik Engan ve Alf Olav Rossland üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemlik görevini Sigurd Kringstad yürütürken, kritik müsabakanın video hakem (VAR) masasında Almanya'dan Christian Dingert, asistan VAR (AVAR) koltuğunda ise Belçikalı Bram Van Driessche yer alacak.

LİZBON'DA BAŞLAMA DÜDÜĞÜ TSİ 22.00'DE

Avrupa futbolunun en prestijli kulüp düzeyindeki organizasyonunda temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi perdesini Portekiz temsilcisi karşısında açacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Sporting - Galatasaray mücadelesi, 9 Eylül Çarşamba günü Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak.